Välkomna hit!

Tänkte bara ta tillfället i akt och hälsa er välkomna till bloggen!

I detta första inlägg tänkte jag berätta lite kort om mig. Vill ni veta mer om bloggen klicka här.

Jag som driver bloggen är ett stort fan av Frölunda och går på nästan varje hemmamatch. I övrigt följer jag SHL och även NHL.

Min bakgrund

Jag spelade hockey från det att jag var 8 år tills jag var 23. När jag var 23 satte alla mina knäproblem stopp för en längre karriär. Tyvärr är det så inom ishockey, skador kommer som ett brev på posten.

Jag är idag 25 år och har börjat träna hårt på gymmet istället, något måste man göra. Men jag följer fortfarande hockey från både läktare och soffa.

Jag kommer här i bloggen att dela med mig av mina tankar och reflektioner. Dels på hockey men även träning och relaterande ämnen. Kanske kommer det bli en del personliga vardagsinlägg också, vem vet.

Min dag idag

Idag har jag jobbat halvdag, kl 7-12 på kontoret. Direkt efter jobbet gick jag till gymmet och körde ett tungt bröst och triceps pass med kollegan Anders. Vi körde först bänkpress, hantelflyes, pushdowns i cable cross, lutande hantelpress och avslutade med viktade dips (10 kg). Sen åt vi en stor lunch på La Mexicana, mycket gott!

Nu sitter jag och pillar med denna blogg (uppenbarligen) sen ska jag fika med en kompis ikväll.

Självklart laddar jag även för Frölunda – Skellefteå på lördag! Det kommer bli en magisk kväll tror jag!

Scandinavium
Scandinavium

Vi hörs!

(bildkälla: https://www.flickr.com/photos/mikaelmiettinen/3105654984/in/album-72157608655214552/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *