Lång paus och nya tag inför hösten!

Som ni märkt har jag inte bloggat på flera månader. Jag vill inte räkna efter exakt hur lång ”bloggpaus” jag haft men det är riktigt länge…

Jag har i alla fall under denna paus skött allting som vanligt. Jobbat hårt på kontoret, blivit befordrad och såklart fått mer att göra. Det är mer ansvar och bättre lön vilket är kul, men om det är värt det i längden vet jag inte. Men jag har bestämt mig för att köra på minst ett år till. Sen får jag utvärdera om jag vill byta jobb eller till och med bransch.

Hockey och träning

Thailand semester

Självklart har jag tittat på hockey så mycket jag bara hunnit. Tyvärr blev det ingen SHL vinst för Frölunda i år, se tabellen 16/17 här. Vi satsar istället på att ta hem det nästa år!

Träningen har gått sisådär. Har nog haft min största ölkagge någonsin i våras. Var i Thailand 4 veckor och det satte sina spår… Så nu är det hårdträning som gäller igen!

Jag kör fortfarande veganskt men ska komplettera med flera nya kosttillskott, nämligen:

  • PWO
  • BCAA
  • ZMA

träning

Funderade först på en testobooster, men det verkar som ZMA är lite av en testohöjare så det får duga. Jag läste om de bästa ZMA (på kosttillskottguiden) och jag tänkte köpa en burk Fairing från Gymgrossisten som rekommenderas där.

Planen är nu att köra gym 4 gånger i veckan varvat med intervallträning på crosstrainer under ”vilodagarna”. Just nu väger jag 93 kg och jag vill ner till 85. Hoppas vara där lagom till oktober iaf! I oktober ska jag nämligen iväg på semester igen, då bär det av till L.A. Bland annat ska jag gå på lite amerikansk hockey 😀 Men jag har även tänkt besöka muscle beach och då är det ju kul att inte vara lönnfet iaf, haha. Så som sagt nu är det hårdträning, kosttillskott och inget festande som gäller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *